Σε αυτό το ταξίδι της «Ψυχής Λόγος», που δεν είναι τίποτ’ άλλο πέρα απο μια οργανωμένη και συνεργατική προσπάθεια να προσφέρει στον συνάνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο, την συντροφεύουν άνθρωποι με γνώση, εμπειρία και θετική στάση απέναντι στη ζώη αλλά κυρίως με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και κοινωνούν.

Εύα Σπυροπούλου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Εμψυχώτρια Θ.Π.
Η Εύα έχει αποφοιτήσει ως Εμψυχώτρια Θ.Π και ως Συνθετικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας από το Athens Synthesis Centre, αναγνωρισμένο από το διεθνή οργανισμό συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας COSCA (Counseling & Psychotherapy in Scotland), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Napier University of Edinburgh. Έχει δουλέψει θεραπευτικά με ομάδες παιδιών και ενηλίκων πάνω στο Θεατρικό Παιχνίδι και στην ψυχοθεραπεία, ενώ το 1996 δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο «Με φτερά τις λέξεις» το οποίο ήταν το αποτέλεσμα αλλά και η επίδραση που είχε το Θεατρικό Παιχνίδι στα παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου Αθηναίων. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Δραματοθεραπείας, Gestalt, ψυχοσωματικής & ψυχοβιολογικής έκφρασης, ψυχοθεραπείας μέσα από την κίνηση. Έχει εργαστεί με άτομα εξαρτημένα από ουσίες & αλκοόλ και έχει ειδικευτεί στην διαχείριση τους αλλά και των οικογένειών τους. Χρησιμοποιώντας συνθετική ψυχοθεραπεία προσφέρει Ψυχολογική Υποστήριξη & Ψυχοθεραπεία σε Ενήλικες, Εφήβους, Ζευγάρια και Γονείς. Ειδικεύεται στην Τεχνική της Ύπνωσης και οργανώνει ομάδες Διαλογισμού και Θεραπευτικού Οραματισμού.
Βρείτε με στο FBΒρείτε με στο Google+ Στείλτε μου e-mail
Ευανθία Κολυφέτη
Ειδική Παιδαγωγός - Φιλόλογος
Η Εύη απασχολείται ως Ειδική Παιδαγωγός - Φιλόλογος. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφιας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνων με κατεύθυνση την Ψυχολογία. Διαθέτει έξι (6) χρόνια εργασιακή εμπειρία ως Ειδική Παιδαγωγός σε εξειδικευμένα κέντρα ψυχικής υγείας με έμφαση στους τομείς της αξιολόγησης και αποκατάστασης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και νοητική υστέρηση. Παρεχει υψηλής ποιότητας καθοδήγηση σε παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων με ειδικότητα στην ενίσχυση της αναγνωστικής ικανότητας, στην εκμάθηση και χρήση των γραμματικών κανόνων καθώς και στη δομή, παραγωγή και οργάνωση του προφορικού και του γραπτού λόγου.
Στείλτε μου e-mail
Αθανάσιος Καφρίτσας
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Θεραπευτής
Ο Αθανάσιος έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία, Θεραπευτική Ύπνωση καθώς και προγεννετική και περιγεννητική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένος σε θεραπείες βιοσυντονισμού με συσκευές πολλαπλών συχνοτήτων και τα τελευταία είκοσι χρόνια συντονίζει ομάδες ψυχοθεραπείας, αυτογνωσίας, εσωτερικής ψυχολογίας μέσα από ιερά κείμενα, αποσυμβολισμό ιερών γραφών καθώς και ομάδες βελτίωσης επαγγελματικών επιδόσεων. Οργανώνει σεμινάρια μελέτης των μαθημάτων θαυμάτων, του τέταρτου δρόμου (Σύστημα αυτογνωσίας και ανάπτυξης), ονείρων και συνειδητού ονειρέματος, υπνοθεραπείας, στήριξης γονέων, αποκατάσταση σχέσεων, καθώς επίσης και ότι έχει σχέση με την ψυχική υγεία, αυτογνωσία και ανακάλυψη του εαυτού.
Στείλτε μου e-mail
Ιωάννα Καφρίτσα
Θεραπευτική Γυμνάστρια - Πτυχιούχος Χημικός
Η Ιωάννα είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου BILGOROD με δίπλωμα στην Χημεία και πτυχιούχος της σχολής Τεχνών του MIRGOROD. Έχει σπουδάσει στο Natural Health Science Αρωματοθεραπεία, Rejyvance, Greative Healing, On Site Massage, Λεμφικό μασάζ, Κυμβαλοθεραπεία και Sport massage. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως θεραπεύτρια. Χρησιμοποίει την Θεραπευτική μέθοδο της Αρωματοθεραπείας για την αντιμετώπιση των σωματικών και μυϊκών προβλημάτων καθώς και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων συνδυάζοντας διαφορετικές μεθόδους όπως Λεμφικό Μασάζ, Rejyvance Μασάζ, Greative Healing, Κυμβαλοθεραπεία. Επίσης ερησιμοποιεί τεχνικές από την Ανατολική παράδοση μέσα από τα πολλά ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει στην Ασία.
Στείλτε μου e-mail

 

Διαδώστε μέσω: