Η «Ψυχής Λόγος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.» είναι ένας συνεταιρισμός που αποσκοπεί στη συλλογική και κοινωνική ωφέλεια της Ψυχικής Υγείας των Ανθρώπων που έχουν ανάγκη (π.χ. ηλικιωμένοι, βρέφη, παιδιά, έφηβοι, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, κ.λπ.).

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Κοινωνικής Φροντίδας «Ψυχής Λόγος» δημιουργήθηκε με πολύ Αγάπη, Μεράκι και Όραμα για όλους όσους Η ψυχή τους χρειάζεται να πάρει Λόγο και να Θεραπευτεί μέσω μιας Αγκαλιάς – Φροντίδας.

Η Ψυχής Λόγος αποτελείται από ανθρώπους με όραμα να συνδράμουν το Κοινωνικό Σύνολο, προσφέροντας τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία τους σε θέματα που σχετίζονται με την Ψυχική και Σωματική Υγεία των Ανθρώπων, με γνώμονα πάντοτε τη σωστή και με επιστημονικότητα θεραπεία των Ατόμων που απευθύνονται στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ Ψυχής – Λόγος, καθώς και τη διά βίου -προσωπική και διαπροσωπική- λειτουργικότητά τους.

Η Ψυχής Λόγος επικεντρώνεται σε:

  • Άτομα με σωματικές, συναισθηματικές και ψυχικές διαταραχές (κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, διπολική καταθλιπτική διαταραχή, κυκλοθυμία, διαταραχές σωματικών συμπτωμάτων, δυσθυμία κ.λπ) ειδικές Ανάγκες. 

 

  • Αναπτυξιακά ζητήματα παιδιών – Εφήβων: Βιολογική ανάπτυξη, γνωστική ανάπτυξη, συναισθηματική ανάπτυξη, μαθησιακές δυσκολίες, ανάπτυξη των σχέσεων με τους γονείς, τους συνομηλίκους και άλλους ενήλικους, σχολική εκπαίδευση και ανάπτυξη, σύγχρονα ζητήματα στην παιδική και εφηβική ανάπτυξη, όπως η επίδραση της τεχνολογικής εξέλιξης, των ΜΜΕ, του διαδικτύου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των σύγχρονων πολυπολιτισμικών κοινωνιών.
Διαδώστε μέσω: