Οι παροχές-υπηρεσίες που προσφέρει η «Ψυχής Λόγος» ΚοινΣΕΠ μέσω των συνεργατών της είναι:

Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική

ΨυχοθεραπείαΕίναι ο εφαρμοσμένος κλάδος της Ψυχολογίας, ο οποίος διευκολύνει την δια βίου προσωπική και διαπροσωπική λειτουργικότητα του ατόμου εστιάζοντας σε συναισθηματικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, εκπαιδευτικές, αναπτυξιακές ανησυχίες  και προβλήματα που συνδέονται με την ψυχική  μας υγεία.

 

περισσότερα για την Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική

 

Κλινική Ύπνωση

Υπνωση

Η ύπνωση ή υπνοθεραπεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βαθιά χαλάρωση σωματική και νοητική. Η ύπνωση παρόλο που εσφαλμένα έχει συσχετιστεί με το παράξενο και το μυστηριώδες, είναι μια απόλυτα φυσική κατάσταση για όλους τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι μπαίνουμε και βγαίνουμε από αυτή την κατάσταση, καθημερινά, πολλές φορές και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Πριν αποκοιμηθούμε, όταν ονειρευόμαστε, το πρωί όταν βρισκόμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, όταν μας απορροφούν διάφορες καταστάσεις (όπως η οδήγηση, οι χειρονακτικές εργασίες, η παρακολούθηση τηλεόρασης κ.α) κλπ, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση ύπνωσης.

περισσότερα για την Ύπνωση

Παιδαγωγικές Υπηρεσίες

Διάγνωση, αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς, παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, παιδιών με Διάγνωση Ελλειμματικής Προσοχής με ή χωρίς Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) και παιδιών με νοητική υστέρηση. Ενημέρωση και παράλληλη καθοδήγηση των γονέων και των δασκάλων για την πορεία του αποκαταστασιακού προγράμματος.

περισσότερα για τις Παιδαγωγικές Υπηρεσίες

Λεμφικό μασάζ – Αθλητικό μασάζ

ΜασάζΜε το λεμφικό μασάζ επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορίας της λέμφου. Το ανθρώπινο λεμφικό σύστημα δεν περιέχει αντλία, όπως το κυκλοφορικό την καρδιά, εύκολα λοιπόν περιέρχεται σε συμφόρηση και στασιμότητα, η οποία επιδεινώνεται αν το άτομο διεξαγάγει καθιστική ζωή, δεν τρέφεται σωστά ή έχει ανάλογη κληρονομική προδιάθεση. Το Αθλητικό μασάζ χρησιμοποιείται ως μέθοδος θεραπείας των αθλητών ύστερα από κάποιο τραυματισμό ή ατύχημα αλλά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να εφαρμοστεί και σε άτομα που δεν είναι αθλητές.

περισσότερα για το Λεμφικό μασάζ- Αθλητικό μασάζ

Μέθοδος Σωματικής Άσκησης GOLTIS

goltisΗ μέθοδος σωματικής άσκησης Goltis είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος ασκήσεων η οποία είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες σε οποιαδήποτε φυσική κατάσταση και αν βρίσκονται. Ο οποιοσδήποτε θέλει να την μάθει χρειάζεται να προσαρμοστεί σε επτά αρχές που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε μυ να λειτουργεί 100%, χρησιμοποιώντας το μέγιστο των ενεργειακών αποθεμάτων του.

περισσότερα για την GOLTIS

Βιοσυντονισμός ή Βιοανάδραση

Ο Βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση ή θεραπεία με Hλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι μία εναλλακτική ιατρική μέθοδος μέσω συχνοτήτων του ίδιου του ασθενούς, η οποία μάλιστα έχει αναγνωριστεί στην χώρα μας ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής. Βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

περισσότερα για τον Βιοσυντονισμό

Διαδώστε μέσω: