Ο Βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση ή θεραπεία με Hλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι μία εναλλακτική ιατρική μέθοδος μέσω συχνοτήτων του ίδιου του ασθενούς. Έχει αναγνωριστεί στην Ελλάδα ως μέρος της εναλλακτικής ιατρικής με υπουργική απόφαση.

O βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής ότι τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όταν όμως η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων διαταραχθεί, π.χ. λόγω της παρεμβολής κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού έχει σαν  αποτέλεσμα την  εκδήλωση ασθενειών.

Το ανθρώπινο σώμα ως ενεργειακό πεδίο μπορεί να εκπέμπει και να λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Η εφαρμογή του Βιοσυντονισμού βοηθάει τα κύτταρα, τους  ιστους και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος να έχουν τη δική τους «υγιή» δόνηση. Το σώμα μπορεί να θεραπευτεί μέσω των δονήσεων και να επανέλθει στην εύρυθμη λειτουργία του.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με βιοσυντονισμό

Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών,  ενώ εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες.

Είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος (χρησιμοποιείται εδώ και 100 σχεδόν χρόνια – από το 1920 – χωρίς παρενέργειες) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπληρωματική ή συνδυαστική μέθοδος θεραπείας με την «κλασσική» ιατρική όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λ.π.

Σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, ενώ σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία ή επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.

H βιοσυντονιστική μέθοδος επιτυγχάνει τα εξής:

  • Εντοπισμό όλων των λανθανουσών συχνοτήτων
  • Εντοπισμό όλων των παθογόνων μικροοργανισμών από τη δική τους μοναδική ιδιοσυχνότητα
  • Επαναφορά των λανθασμένων συχνοτήτων στις φυσιολογικές τιμές
  • Πρόκληση της καταστροφής των παθογόνων μικροοργανισμών

Τεστ βιοσυντονισμού

Κάνοντας το Διαγνωστικό Τέστ του Βιοσυντονισμού ελέγχετε τα εξής  :

1)   Μικροβιακές επιβαρύνσεις

2)   Ενεργειακά αποθέματα οργανισμού

3)   Βιολογική ηλικία οργανισμού

4)   Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5)   Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6)   Εμφάνιση αυτοάνοσων νοσήματων

7)   Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

8)   Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

9)   Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

10) Τροφικές δυσανεξίες

11)  Εύρεση της αιτίας μίας νόσου

Πώς γίνεται

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Ο ασθενής μπορεί να είναι είτε καθισμένος είτε ξαπλωμένος ενώ τοποθετείται πάνω στο σώμα του ένα  ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρόδιο. Το ηλεκτρόδιο συνδέεται μέσω καλωδίου με την θεραπευτική συσκευή μεταφέροντας σε αυτή τις συχνότητες που καταγράφει. Ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους.

Η  μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρόληψη ενώ είναι δυαντόν να εφαρμοστεί σε κάποιον χωρίς να είναι απαραιτήτως ασθενής ή να νοσεί. Αντιθέτως είναι πολύ ωφέλιμο να κάνουμε έναν έλεγχο μια φορά το χρόνο για προληπτικούς λόγους. Εξάλλου η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Διαδώστε μέσω: