Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 20/11/2022
11:00 - 13:00

Τοποθεσίας
ΨΥΧΗς ΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ (έδρα)

Κατηγορίες


Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης : Συναντήσεις κάθε 1η & 3η Κυριακή του μήνα από 20/11/2022

H ομάδα προσωπικής ανάπτυξης απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να συμμετάσχει σε μία ομαδική διαδικασία συζήτησης και βιώματος, ενδοσκόπησης και προσωπικής αλλαγής. Στόχος είναι να ανακουφιστούν από τα θέματα που τους απασχολούν, να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση και να βρουν διέξοδο από τις δυσκολίες που τους ταλαιπωρούν.

Μέσα από μία οργανωμένη ομαδική διαδικασία δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες, με την ενεργό συμμετοχή να επεξεργαστούν τα προσωπικά τους βιώματα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχέσεις, να αναζητήσουν και να δοκιμάσουν  λύσεις.

Η ομάδα εξελίσσεται και αναπτύσσεται παράλληλα και ταυτόχρονα με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του κάθε μέλους της, καθώς κάθε μέλος συνεισφέρει το προσωπικό του βίωμα και την προσωπική του ιστορία σε μια διαδικασία που μετουσιώνεται σε ομαδική εμπειρία. Μέσα από την εμπειρία και τη συμμετοχή προσεγγίζεται η προσωπική ανάπτυξη και ακολουθείται η πορεία προς την αυτογνωσία.

Μία ομάδα προσωπικής ανάπτυξης μπορεί:

  • Να σας δώσει τη δύναμη να είστε πιο ανοιχτοί και διεκδικητικοί
  • Να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, διεκδικητικότητα
  • Να αναπτύξετε συναισθηματική επίγνωση / βελτίωση των διαπροσωπικών του σχέσεων και της επικοινωνίας του με τους σημαντικούς ‘άλλους’ της ζωής του (γονείς, συντρόφους, συζύγους, παιδιά, φίλους, συνεργάτες κ.α.)
  • Να ξεπεράσετε ανασφάλειες, φοβίες, άγχη.
  • Διάθεση αναζήτησης, αυτογνωσίας ή και απλής δημιουργικής ‘περιέργειας’!

 

Τα μέλη συναντιούνται σε δεκαπενθήμερη, σταθερή ημέρα και ώρα, για να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους και τον τρόπο που σχετίζονται με τους άλλους. Η ομάδα γίνεται πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη αυτογνωσίας και τον πειραματισμό σε νέους τρόπους συμπεριφοράς. Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης αποτελείται από περίπου 6 έως 8 άτομα και υποστηρίζεται από έναν συντονιστή

Βιωματικές Ομάδες Αυτογνωσίας

Bookings

Οι κρατήσεις είναι κλειστές για αυτή την εκδήλωση.

Διαδώστε μέσω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *