Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 05/11/2017
10:00 - 19:00

Τοποθεσίας
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Θράκης 46Α Γλυφαδα συνορα με Ελληνικό 16561

Κατηγορίες


Γιατί οι άνθρωποι αρρωσταίνουν;

Πώς να επιστρέψει η πρόωρα χαμένη νεότητα και η υγεία;

Πώς με σύντομες έντονες ασκήσεις,  σε διάφορα μέρη του σώματος μπορεί να επανέλθει το σώμα σε φόρμα και να βελτιωθεί η υγεία σημαντικά πάνω από το φυσιολογικό;  

Γνωριμία με την GOLTIS

1ο μέρος

10:00-11:30 – Master Class, πρακτική για τα πόδια, βασισμένη στο 1ο βιβλίο του Σεργκέι Γκρούζνιεφ “НОГИ ВСЕМУ ГОЛОВА”

Η παρακολούθηση του 1ου μέρους κοστίζει 20€.

Τι θα μάθετε

Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις ασκήσεις, που αφορούν σε καθίσματα με τη μεταφορά του κέντρου βάρους, οι οποίες εκπαιδεύουν αποτελεσματικά τα πόδια, την καρδιά, την αναπνοή, τονώνουν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και αφυπνίζουν την κρυμμένη ενέργεια στο σώμα – μέσα σε μόλις 5-7 λεπτά την εβδομάδα! Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι γεγονός! Ο Σεργκέι το έχει δοκιμάσει προσωπικά σε αστροναύτες και αθλητές του υψηλότερου επιπέδου σε διάφορα αθλήματα (ποδόσφαιρο, χόκευ, πολεμικές τέχνες, ποδηλασία κλπ.).

Κάθε μία άσκηση είναι διαφορετικής έντασης και είναι κατάλληλες τόσο για μαραθωνοδρόμους όσο και για συνταξιούχους, καθώς και για άτομα που ασχολούνται καθημερινά με πνευματικές (νοητικές, δημιουργικές) δραστηριότητες, με την ελάχιστη δυνατή σωματική δραστηριότητα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνους που συχνά εργάζονται στο γραφείο, στον υπολογιστή, καθώς μπορεί να εξαλείψει τις συνέπειες της σωματικής αδράνειας (έλλειψη κίνησης).

2ο μέρος

12:00-19:00 (με μικρά διαλείμματα) – Σεμινάριο “Pulse ξύπνημα”, βασισμένο στο 2ο βιβλίο του Σεργκέι Γκρούζνιεφ “ИСЦЕЛЯЮЩИЙ ИМПУЛЬС”.

Η παρακολούθηση του 2ου μέρους κοστίζει 60€.

Τι θα μάθετε

Στο σεμινάριο θα μάθετε λεπτομερώς 14 ασκήσεις φυσικής πρακτικής «Θεραπεία Impulse του Goltis»

Μάθετε για το νόμο της υπερ-ανταπόδοσης. Εφαρμογή ενός νέου πλαισίου στις καθημερινές σας συνήθειες. Σε συνδυασμό με την αναπνοή και τη συγκέντρωση που απαιτείται, πετυχαίνετε σημαντικά αποτελέσματα.

Θα πάρετε ένα λεπτομερές σχέδιο με οδηγίες για τη διδασκαλία ενός κύκλου 4 ημερών που αφορά σε : «Πόδια-Delta-Πλάτη-Στήθος». Πολύ εύκολο στην εφαρμογή του, με τις ελάχιστες απαιτήσεις για τη διεξαγωγή του.

Στο τέλος της ημερίδας θα έχετε μια σαφή εικόνα σχετικά με το πώς μπορείτε να εξασφαλίστε την Υγεία και τη Μακροζωϊα με ασκήσεις σύντομες μεν, έντονης μυϊκής έντασης δε.

Το σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 5 ΝοεμβρίουΜιχαλακοπούλου 159, Αθηνα. 5ος όροφος

στην νέα διεύθυνση: Θράκης 46Α, Γλυφάδα 165 61 σύνορα με Ελληνικό

Δηλώσεις συμμετοχής Ιωάννα Καφρίτσα

τηλέφωνο: 6976094768 email:  [email protected]

Γνωριμία με την μέθοδο σωματικής γυμναστικής GOLTIS
Διαδώστε μέσω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *